Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lämnar ut mig.

Jag har emotionell instabil personlighetsstörning.
Det innebär att jag får intensiva känslor snabbt.
Och
Att jag ibland inte vet vem jag är.
Vad skönt det är att skriva dessa rader.
Erkännandet är här. Utgår från min egen mun .




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-30 07:51



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Rekommenderar varmt Netflix serien "crazy ex girlfriend" som trots sin titel tar upp EIP ("borderline") på ett finkänsligt sätt. Fokus sätts på svårigheterna med att leva under känslostormarna hellre än andras rädsla för att drabbas av dem.
(Och så är det en hemskt rolig musikalserie till på köpet!)
2019-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim