Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst, svårt att definiera, om jobbiga tankar.

Vad är bäst?
Definitionsfråga, som är svår att definiera.
Vad är bäst?
Att hålla inne sina negativa tankar,
eller att tala ut om dem.




Bunden vers av Mim
Läst 95 gånger
Publicerad 2019-07-30 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim