Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kysst av universum... 15


Jag Är Evelyn

 "Jag är Stolt över den person jag är och det liv jag har skapat."
~ evelyn

 

 

 

Jag stod alltid upp för oss, för Dig,
kämpade med alla krafter jag hade kvar.
Men du svek och förrådde mig.

Min tro på ärlighet har jag kvar!

 

Du försökte dra mig ner i smutsen,
spydde ur dig ondskan som du inom dig har.
Spred Dina lögner.

Min tro på sanning har jag kvar!

 

Du ville se mig bruten
med blicken sänkt och böjda nacken bar,
Det kommer aldrig att hända.

Min livslust har jag kvar!

Med ord och handling försökte Du döda
den livsglädje som jag har.
Men Du kan aldrig krossa Mig.

Kärleken till livet har jag kvar!

 

 Hur illa Du än bemöter mig -
om det så tar resten av mina da´r.
Så böjer Jag mig aldrig för Dig.

Min Glädje lever kvar!

 

Din historia om mig blott en saga är,
den ingenting med Mig att göra har.
Du boxas med din egen skugga. En chimär. 

Min stolthet har jag kvar!

 

 Min stolthet har jag kvar!

 

Min stolthet har jag kvar!

 

 

@EFM

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 763 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-07-30 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP