Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far

Jag är ett tomt ark
Ett oskrivet kapitel i tidens eviga bok
Mjuk och formbar
Att tämja mig är svårt
En fredlig krigare i en avlägsen framtid
En framtid bortom ett oändligt nu
Visa mig vägen för du är min värld
Försumma mig inte
Ge mig din kärlek
Gå vid min sida
Lär mig om livet
Ta ingenting för givet




Fri vers (Fri form) av Brunluvan
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-30 20:11



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Med tre bröder går jag genom livet ,
Den äldsta han skänker mig tro,
Han säger ta inget för givet,
Han leder mig över en bro...

Den mellersta brodern av bröder
Han skänker mig livslust tillbaka
Hans värmande hjärta glöder
Han kallar sig själv för bejaka

Den tredje brodern, yngst i vår skara
Han tvivlar på allt han tror
Hans blödande bröst tröstar jag bara
Endast för att han är min bror....

Livet är mänsklighetens morgon. Vad vi gör med dagen är upp till var och en. J N W

2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan