Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du som är trasig


har mått så dåligt
för du har gjort mig illa
och nu berättar jag det
för vem jag vill

det fanns en annan tid
då allt var kärlek
mellan oss stor tillit
nu är allt bara sorg

du kan inte tala sant
insnärjd som du är
i din humorlösa värld
av svart förljugenhet

allt förvandlar du till lögn
det vackra till fult
du tror inte på någonting
för du är trasig

jag kan se igenom dig
för jag vet vem jag är
du kan inte lura mig mer
för jag är sann och hel






Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-30 22:14



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Ärligt, naket och därför så kraftfullt och berörande. Bravo.
2019-07-31

  Månfare VIP
den mest rakryggade text jag läst på länge!
2019-07-30

  Oskar Styrbjörn VIP


"har mått så dåligt
för du har gjort mig illa
och nu berättar jag det
för vem jag vill"

stenhård start , som växer och ringer i mitt huvud. Tack!

2019-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP