Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon fick nog av män

Sorgsna soldater finns det gott om
varenda en har så bråttom
att få dyka ner mellan varma bröst
men inte mina, de har kallnat.
Istappar som ingen klappar.

Jag är inte din näsduk
har inget kvar att bjuda på
ni har ammat mig platt
bara för att mamma stack

Kom inte hit med dina sår
jag är värd mer än så
vill inte torka dina tårar
skiter i om det sårar
du kan gå hem
och ta med dig din lem!











Bunden vers (Rim) av Månfare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-30 22:57



Bookmark and Share


  danne //
Rivig att stå på sig..
Ja men även män
kan lätt vända på
myntet , dock är var
å ens historier ur livet
unika å fyllda av
äventyr ibland lite väl
kan tänkas, men man
har rätt över sin
egna kropp så väl
sin kloka knopp
som ger hopp...

2019-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP