Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instagram

Runt din fone finns
Många röster
Än hit än dit
Överallt och ingenstans

Bilder och förtröster
Idoler och storstäder
Alla ville dit
Ingen ville hit

I etern
Skiner skuggorna
Skuggorna av ett jag
Bara ett du
Kanske ett vi
Aldrig ett helt

Det syns bara en väg däri
Många filer
Men bara en väg
Enkelriktad

Tungorna Viskar om prestige
Om kända minuter
Om pesos och
Renminbi

De unga slanka lockarna
så många byten
Så många hus
Och en svulstig aston

Ber om följer
Triggar med bröst
Och semestrar
Spasmodisk musik
Och katharsis
Make up och
Lektioner.




Fri vers av Veritas Virtus
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-30 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veritas Virtus