Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vänder vinden

Vem vänder vinden
Vill vara våg
Våga vägra vila
Vilja våga vittna
Jag vänder vinden




Fri vers av Lehva VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-30 23:15



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Besvärjande allitterationer.
2019-09-10

  Anya VIP
Hoppas även jag kan vända vindar. Håller med Marita, mycket styrka i orden här.
Näst sista raden får mig att tänka på rättegångar och de som inte vågar vittna. Svårt!!!
2019-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
Den sista raden förmedlar styrka och beslutsamhet!
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP