Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riskfisk

 

Känner till en grottfisk
med hal ål är den släkt
besök sker på egen risk
vaktar boendet i affekt

ockuperat håla av atoll
bor själv minimalistiskt              
dock biter från alla håll            
dödar gör entusiastiskt

såra gör skada med lyte
i ondska medvetet träna
provar ånyo krossa byte
lömsk är revets muräna

 

 




Övriga genrer (Satir) av Bodingen VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-13 21:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Finns även en landgående art, utklädda till människor.
2019-08-14

  Öknens Ros VIP
Fina rim o rytm i texten. Muränan är en riktigt ful fisk, man bör akta sig för om man vistas i deras vatten.
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP