Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är första dagen

Idag är första dagen
av resterna av mitt liv
likadan som de andra
ny och oprövad

allt är sig likt
ändå ovant
vaknade lugnt
i väntan på nästa gång
när grunden darrar
fotfästet tappas
blicken söker fäste

Livet fortsätter att förvåna




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-31 07:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet!
2019-07-31

    carinamnm
Vackert om livet och om förmågan att känna förundran.
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP