Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvätta en tiger

har du försökt tvätta en tiger
och märkt att ränderna aldrig går ur

fintvätt, fläckprogram, förtvätt
sköljprogram, supertvätt

det är alltid samma intriger
enligt samma gamla partitur

du står kvar med en smutstvätt
oberoende av tillvägagångssätt




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 280 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-07-31 10:38



Bookmark and Share


  annapoem
Här kommer min fria tolkning:

Jag som fått så många ränder när jag bakat bäbis. En tigermamma, acceptera och älska sin nya kropp. Ränderna går aldrig ur <3
2019-08-01

  danne //
kul å lekfullt - svänger till
det är klart en annan brukar sjunga nere i tvättstugan men en spännande ide att följa upp nu å skalda där vid nästa tvätt :)
2019-07-31

  Tomas Karlsson VIP
:-D
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!