Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolibrins sökande

Drivved du mitt hjärta som duvor ruvar. Mellan dimman och demoner ekoxbagge myser i skogens glänta. Att gigantisk självuppoffring i dina ögons tårar diamant ur mossan gro. Fjäril på väg mot flamingons evighet. Hyperventilerar mellan sorgen och smärtan. Vi som trodde vitsippor på äng av kolibrins sökande efter nektar var livet. Len som honung du vilsna vargflock. Frenetiskt jag klamrar mig fast vid självömkans sjö, ett rop på hjälp, men allt tyst, ensamt, svart. Där skator följer dig med blicken. Jag saknar dig som jag saknar mig själv. Om du blott en gnista av hopp skulle mina dagar ej vara så dramatiska och nätter ej så oroliga. Men i skeppets loggbok havet jag ser i själens lagun. Du drömmer dig bort bland romantisk löjtnantshjärta och fuchsians försiktiga smekande dun. Äventyr bland våra minnen snöns drottning mina vingklippta vingar leder mig hem. Hem till dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-31 11:10



Bookmark and Share


  danne //
Havstema lr just det där om vatten flyttande känsla eller att slukas ner i.
Spelar egentligen ingen roll om det är på torra land allt utspelas detta med fantasin gör det omöjliga möjligt, vatten kan förvandlas till osynlig materia som sveper in en i denna blandning. Det är effektfullt det du skildrar och som man skriver i inledningen är det fantastik värld, i samma anda som " Grävling "
Man bara rycks med liksom ...
Fortsätt å skriv Fina Svarta Korp
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP