Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se åt mitt håll

Se åt mitt håll
Du två år äldre musikgeni
Visa att jag spelar iallafall en liten roll
Trots min pinsamt fanatiska mani

Se åt mitt håll
Du sexiga pojkman
Ge mig en siffra mellan tio och noll
Och jag lovar att inte gå någonstans

Se åt mitt håll
Du rosablonda klagosång
Kasta dina andetag mot mig som en boll
Jag tar emot dem på en gång

Se åt mitt håll
Du majestätiska södercharmör
Du tror att jag inte har koll
Men jag ser allt du gör




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-31 19:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Suveränt :)

https://www.youtube.com/watch?v=49poauUfCHQ

2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad