Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag bryr mig

Klumpen i halsen
som sakta kväver
mig till sömns

Trycket över bröstet
som får mitt hjärta
att knappt orka slå

Svidande ögon
som tvingar mig att
stänga ute ljuset

Hulkningar
som drar ur den sista av energi
från en annars så
utmattad själ

Varför fortsätta?

För att jag bryr mig.




Fri vers av Nihilo VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-31 20:21



Bookmark and Share


  sann e
Dom tre första styckena - starka och skillade ordmålningar av förlamande ångest, gjorde ont att läsa.
Tack för att du bryr dig, och skriver.
2019-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är ett starkt avslut på en bra och tankeväckande text!
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP