Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljontals röster- 'sämst'

Det är rösterna i mitt huvud,
inte bara två mindre versioner av mig själv i olika klädsel,
ter sig som ängel och djävul.

Det är inte en,
inte två,
de är miljontals,
som skriker.

Som berättar för mig att jag borde hata mig själv,
att jag borde gå ner i vikt,
att jag är värdelös,
att jag aldrig kommer duga som jag är,
att jag inte kämpar tillräckligt,
att jag suger.

Det är bara så jävla tröttsamt,
att aldrig ens få chansen att andas,
två sekunder och få känslan av att jag ens är okej,
jag är alltid sämst.




Övriga genrer av Naomi Sand
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-31 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
har du sett / läst susanne keysen - girl, interrupted? (stulna år) fick mig att tänka på den <3

"I know what it's
like to want to die.
How it hurts to smile.
How you try to fit
in but you can't.
How you hurt yourself
on the outside to try to
kill the thing on the inside."

när jag har förtvivlan känns det så. som om hela rummet till slut är fullpackat av demoner, som attackerar mig (hjärta, själ, förstånd, hjärna, minne, självförtroende, lycka) från varje håll. folk frågar, varför träffar du inte någon, går ut och går? jo, demoner, demoner, demoner, über alles. (ingen fattar, utom älvdrottningen) enda som funkar. spring hem så fort benen orkar (annars exploderar jag - på någon, eller flyter ihop som en sörja på golvet). ligga i sängen. lyssna på musik. tills det slutar. 8 timmar senare. ja.
2022-02-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark i ord som känsla

du är en gudinna, du är inte bara okej, du är bäst, och bör alltid få komma först, samt främst

2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Naomi Sand