Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar av lugn

Verklighetens spökhistoria. Dränerad av känslor. Yrsel i sagoslott av snö. Vi dansar till gamarnas melodi vid klippor där kaktusarna i ditt paradis av självömkan får växa fritt. Min älskling av vackraste diamant. Vi vadar ut i indigoblå sjö, där albatrossen över oss vakar. Andas in kärlek. Andas ut mörkrets frost. Gator utan namn borttappade i sagan. Dina vemodiga drömmar samlade i en knippe vitsippor. Varaner och kameleonter regnbågsskimmer över oceaner av tid i galaxens videung. Att för en stund lyssna på drakens exotiska äventyr i natten som himlen gav. Sov nu min lilla duva. Du ska se att när sensommaren sagt godnatt vi färdas över rikedom av längtan, i vinden vi sväva fritt som fjärilar av lugn. Önskar kärlekens smekning över din färggranna aura aldrig blekna. För evigt du. För evigt jag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-31 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP