Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejen


får mer än gärna

utöva maximal kontroll
vara extensivt possesiv

sätta cockcage
samt elstötsring

på mig

fri för henne att nyttja
styra mig efter behag

samtidigt som hon
är helt fri

fri att göra vad hon vill
kräva vad hon vill

njuta hur hon vill
av alla hon vill

utnyttjandes det extensivt
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-31 23:16



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ung Tjej ja
Men hur är det
Med dam i din
egen ålder?
;)


2019-08-02

  Öknens Ros VIP
Att nå en punkt där smärtan övergår i njutning är en drivkraft för vissa.
2019-08-01

  objekt3
ner med EC"T"
2019-08-01

  henke_r
Drivkraften. Vad ligger till grund för denna njutningens drivkraft? Det får dina dikter mig alltid att reflektera över:)
Fint diktat!
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP