Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första augusti

 

nu avvaktande

timmar med okänd framtid

och ljusnande natt

 

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-01 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP