Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen och en




Hon är tusen och en
Av skärvor på stranden
Hon är tusen och en
Tårar i solheta sanden

Hon är tusen och en
Vissna blommor på ängen
Hon är tusen och en
Vakna nätter i sängen

Hon är tusen och en
Hon är tusen och en

Hon är tusen och en
Fallna löv i en höstvind
Hon är tusen och en
Minnen som gör sig påmind

Hon är tusen och en
Skrik uti natten
Hon är tusen och en
Vilsna svalor på vatten

Hon är tusen och en

Hon är tusen och en








Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 207 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-08-01 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Superb
2019-08-06

  Stay Golden
Så vackert men sorgligt klingande <3
2019-08-06

  Lars Hedlin
Känslan multiplicerar sig tusen och en
2019-08-06

    Ken Cassel
Bra där, vännen
gillas

Kram på dig

Ken
2019-08-02

  S.A.I. Steve Lando
Ytterligt fint
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem