Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I lönndom

I lönndom smeker dina händer...
...ger mig njutning

I lönndom tankar jag närhet...
...din nakna hud mot min

I lönndom smeker mina händer...
...ger dig njutning

I lönndom tankar du...
...hos mig?




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-01 13:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ger en lustfylld och sensuell läsupplevelse.
2019-08-07

  Kungskobran VIP
All you need is love, love is all you need
2019-08-01

    ej medlem längre
Hemliga rader...sköna rader...
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB