Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Torsdag 1 augusti 2019

jag sitter på altanen

med block och penna

och skriver

njuter av att kunna göra det

äntligen

nu är det lagomt varmt

och skönt

jag längtar efter att orken

ska börja återvända

läkaren ringde mig igår

för att berätta hur det gått

med lugnröntgen

som gjordes i måndags

han var inte nöjd

nu väntar en ny röntgen om 

fyra veckor

det gäller för mig att ha tålamod

ta en sak i taget intestressa

jag känner mig instängd

tacksam att jag orkar gå till affären

handla, träffa människor 

att växla några ord med

jag orkar med kortare promenader

måste tänka på att inte gå för långt

jag ska kunna ta mig också

tacksam för katten

lillebror jag har

han ger mig så mycket glädje

en riktig liten vän

på femton år

som visar hur mycket han gillar mig

det är ömsesidigt

 

anits 1 augusti 2019




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-08-01 17:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på ResenärGenomLivet.
2019-09-29

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas på bättring för dig...
2019-08-17

  Lars Hedlin
Mycket bra..ha det riktigt gott!
2019-08-06

  MALVAA VIP
önskar dig allt gott
livet är för kort bara gå vidare så mycket du kan
2019-08-03

  morgonstjärna VIP
ett steg i taget, så blir det långsamt bättre.
2019-08-03

  Niliboy
Ja, när livet återvänder i glädje och fötröstan, då har man något att beda å tacka för! Allt gott till dig!
2019-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Gläder mig med dig att du kan sitta ute och skriva.
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP