Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidare studier

det går bra nu
jag behöver inte nyckeln
ringer låssmeden
varje gång jag vill in



pröjsar hans lägenhet med
den ligger
här intill





nya kläder varje dag för
folk ger mig
blodiga detaljer
att spreja ner mig med


vidare studier i
det går bra nu



frågade polisen om
man fick ha hundfilter i passet, hon sa:

fuck the times we live in


har konstapel varit på flamingo?
där är så trångt att var man än går är man
nästan hand i hand
och jag vet hur mycket
ni gillar att
gripa tag i folk

and never let go

hihi hoho


och snälla sniffa inte min väska
polistjänstemannen
där ligger fem-sex härskna hjärtan
jag borde gjort mig av med


i papperskorgarna längs
dunkehallabacken
i ravinen
där vi rinner
under himlen
utsiktsplatsen
vi ristat in oss
över fallet



stal din bh efter första gången för
vidare studier
victoria's hemlis:

shoppingberoende
anorektiskt beteende
och kreditkortsskulder

sexiga kläder
med blodiga detaljer

vidare studier


sen fyllde du det med mig och nu
lämnade soffan kvar till nästa hyresgäst
där vi gjorde oss ett hem och
utförde experiment
vidare studier
how long will this bend?
before it breaks
before the cracks
start to appear
så elegant, jag
skitade ner
dig



ett par trosor du glömt mellan kuddarna
jag stal dom och satte soffan i brand, jag
vill påminnas om studentens lyckliga dar
nu när jag har blivit

doktorand






















Fri vers av Love Död
Läst 306 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-08-01 22:45



Bookmark and Share


  Levina Storåkern
Detta tycker jag om. Tack!
2019-11-02

  The_Guardian
Awesome ^^
2019-10-31

    Oktobermörker
Det skaver, och jag älskar det.
2019-10-07

    Lena Staaf VIP
En text att bli förtjust i. Kommer nära det skumma och skitiga livet. Ändå ingen sentimentalitet.
2019-08-02

  henke_r
Det infinner sig en ärlig råhet i dina texter. Och det är mer än tilltalande.
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död