Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst vid din sida

man måste prata ut
men jag vill inte prata
jag vill inte skriva
jag vill inte tänka

man måste prata ut
men det finns ingenting att säga
det finns inga ord,
ingen kombination av ord

annars hade vi löst det som söndagskrysset

när jag andas fylls mina lungor med kväve
när jag går bär jag min kropp på brustna ben
när jag sjunger hör jag alla melodier du inte längre kommer nynna
när jag pratar hör jag alla tomma ord du inte längre kommer syna

man måste prata ut
men jag vill bara fortsätta vara tyst vid din sida




Fri vers (Fri form) av Litage
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-01 23:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och full av känsla!
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Litage
Litage