Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslornas paradis

Skratt av klaraste kristall. Drömmar tussilagon aldrig drömt. Huttrande vi söker värme i varandras famn, som om natten vore vi. Dina läppar glansiga som solkyssta smultron. Där vinden river över våra liv, örnen gråter över sin förlorade vänskap, i harmoni i tystnaden utan ord, utan poesins svarta bläck vars dikter omsluts av den mjukaste hjortronsorbet som svalkar i sommarens ljumma nätter. Blunda min trasdocka. Surikater väntar på dig i symbios med stillhet och harmoni som tillsammans bildar diamanter av daggdroppar jag anar någonstans där sorgen ännu inte byggt sitt bo. Vi njuter av varandras närhet, så vacker och len som svandun. De vesslor som vemodigt för oss sjöng sin vaggvisa om rivsår i hjärtats lagun nu somnat. Närhet bland havets klippor. Lunnefågel i själen bitterljuv. Att älska medans tårarna rinner. Kramsnö smälter i mina händer. Om du vågar möta mig när livet är som skörast, jag lämnar sorgens svarta pantrar i sin oas av rädslor bakom mig. Sakta river vi murar av ångest och vi blickar framåt, där de vita tigrarna förvandlas till fjärilar. Du min vän av närhet till känslornas paradis. Kanske vi blicka ut mot vilda nätters hav, när stormen lagt sig i våra livsöden. Tack till den sommar som snart skiftar årstid. Jag välkomnar hösten, då mitt vemod föds på nytt. Jag önskar, önskar att när löven skiftar färg så även kameleonten, vi åter finner varandra. Pärlugglans grepp om ensamhet hon släpper taget och äntligen jag andas frihetens andetag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-02 04:59



Bookmark and Share


    K. A. O. S
Så mycket vackert, men oj vad konstigt. Får liksom inget sammanhang i det. Men väldigt många snygga meningar.
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP