Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den privata eller offentliga sektorn?

Privat kommentar är en sak.
Offentlig kommentar en annan.




Bunden vers av Mim
Läst 95 gånger
Publicerad 2019-08-02 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim