Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sektor.

-Vad är en sektor?
-Är du dum?
-Nä, försöker bara bli upplyst, för du skall upplysa mig...




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2019-08-02 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim