Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stillsamt tillvägagångssätt.

Jag kan inte koncentrera mig för att...
Ursäkt Ursäkt Ursäkt.
-Jag ursäktar inte dig!

Kan inte koncentrera mig på grund av kaffet som jag drack.
Kan inte koncentrera mig på grund av...
Och den stora frågan att ställa blir då; Behöver jag koncentrera mig?




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger
Publicerad 2019-08-02 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim