Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillväga Små, respektive Stora frågor.

Hur går du tillväga, EGENTLIGEN?
Eller är den LILLA frågan....
Hur går du tillväga?

Vem ställer de små frågorna?
När de största frågorna läggs större och större fokus på?
Är det inte vanligare att det är de stora frågorna i centrum?

Och slutligen; Om du ska placera de STORA frågorna i Centrum...
Var vill du placera de då?
Ja, det är sant, utställningen som jag beskriver, heter Placenta.
Visst låter det likt , att placera någonting?
Och visst är jag en mytoman nu, fastän jag än mer vill kalla mig för en Mytokvinna, men i vårt patriarkaliska samhälle, avslutas ordet med man, om du är mytoman!?
Och visst är det så, att det inte är en fördel att ljuga, men Pippi kunde ju...
Mytomani-utsagan, i det här fallet, handlar om att utställningen Placenta , finns inte.
Men visst hade det varit häftigt?

Häftigt är...
(Titelspår)

The Pointless No return...
Att ifrågasätta allt som du har skrivit nu, då och senare.
Att ifrågasätta sitt Jag, då Jaget ofta beskrivs av tankarna, eller gör sig likvärdiga sina tankar/Jag/Identitet.

Identitet, ingen som vet, ingen som vet!




Bunden vers av Mim
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim