Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsval

Drivkrafter
och motiv
i livets spel
Kan säga
en del om
historierna
i våra liv

Det är i valen
och i perflektionen
vi hittar
perceptionen

Att dra egen
slutsats
kan tyckas vara
en enkel sak
Men är alls inte så

Det kräver träning
och perfektion
Att hitta sin egen
takt och ton




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-02 09:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är genom att spegla sig i Jesus som man ser vem man själv är.
2019-08-02

  Kungskobran VIP
Det gäller att inte jamsa me
för då kommer man på sne
med sig själv
det blir inget välv
för min egen person
den blir utan takt och ton

2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP