Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt

En ingen aning hava,
Om vad denna dikt ska avhandla,
Kanske kommer En kvava,
Eller så kanske En lyckas sprida glädjeanda,

En reflekterar över tiden,
Hur ärrig En upplever sig vara,
Efter det här halvårets strider,
Så står En stabilt på ett par fötter som känns dyrbara.

Om En ramlar igen,
Så väntar kampen min vän,
Lekmän tittar på helspänt,
Fastän En står still som en soldat av tenn.

Försök att få En ur balans,
Och ni möts av Ens farliga dans,
Från distans kommer En ridandes med en lans,
Med Ens elegans stöts du av hästen så att tävlingen vanns.

Nu förstår En varför dikten,
Blev skriven så som den blev,
En har snart klättrat från botten ur hålet, och gillar utsikten,
Den som vill förstöra det här för En får slev efter slev,
Det spelar ingen roll vem du är, för det här kommer En att vara beredd på konflikten,
För En ror framåt, och så glor även blicken.




Fri vers (Fri form) av Preech
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preech
Preech