Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmar, drömmar
Vi sitter vid strandkanten
Nära varandra men ändå avstånd
Vi tänker på var sitt håll
På varandra

Drömmar, drömmar
Vi ser solnedgången
Nära varandra utan avstånd
Vi tänker tillsammans
På varandra

Drömmar, drömmar
Vi sitter under sommarnatts-ljus
Vi håller om varandra, kramas
Vi är tillsammans
Med varandra

Drömmar, drömmar
Vi ligger under sommarnatts-mörker
Ligger med varandra, älskar
Vi är i varandra
Tillsammans

Drömmar, drömmar
Vi vaknar i sommarnatts gryning
Vi tittar på varandra, länge
Vi hoppas vi saknar
Saknar varandra

Drömmar, drömmar
Vi går när solen gått upp
Vi vänder oss från varandra
Går åt varsitt håll
Från varandra

Drömmar, drömmar




Fri vers av HenWen
Läst 529 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-02 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenWen
HenWen