Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min kära vän och poet, Melona! Nu har din mor kommit ännu närmare ditt hjärta


Hjärtat sörjer, det talar vi inte om

Jag vill säga något

Just där, just då

som tiden inte rymmer sitt eget rum längre

och ord saknar utrymme

 

 där som röst saknar luft

befrukta ej bördan med sympati och medlidande

Där som sorgen griper tag i stuprännan

i rädslan av skrikens befriande

och fjärilars resa börjar från minnenas djup

mot ljuset bakom dina pupiller

för att befrukta åskan med regn

 

 

 

Det är just där ville jag säga något

där som du står med handen på din älskade mors hjärta

som sakta och varsamt avtar

 

 Det är just där

Just där och just då

ville jag säga något

 

men jag säger

Inget

ingenting

 

 

 

Ett hjärta har just slocknat

men det finns många hjärtan

som slår för dig

Jag vill bara finnas där

så nära dig att du hör även mitt




Fri vers av Marduk VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-02 16:42



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så väldigt vackert. Berör
2020-03-25

  Lena Själsöga Keijser
Vackert, mycket vackert till en vacker själ
2019-08-11

  Lena Själsöga Keijser
Vackert, mycket vackert till en vacker själ
2019-08-11

    Melona
Alltså...

Jag vet inte vad jag ska säga. Tack min oändligt vackra vän. Gråter och gråter för min mamma, för dina ord och närvaron av deras innebörd. Jag älskar diktens toner och din känslighet.

Jag kanske någon gång kan ge dig ett svar som är annorlunda, men inte nu. Inte idag.

Tack och kärlek!
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP