Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vakande

 

 

 

i skyn, isblå

 

ögon i tiden

som siluett nära sensommar

 

doftar nyklippt

stillhet

där brisen stannat mellan grenarna

 

och hudens yta, naken

i nylandad eftermiddagssol

här och nu, bortom

 

vägbruset

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-02 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP