Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta av glasmosaik

Dimma över frostigt kristall björk. Där vi en gång gömt livets skatt. I ditt ide du gömmer dig från lögnens skuggor. Ditt hjärta av glasmosaik, som din tiara av is. Skönhet i kärlekens turkosa oas. Att trösta och samtidigt låta poesin i ditt vemod flöda. De akvarellmålningar du målat med penseldrag av livets konst. Istappar smeker din hud. Där kattuggla över oss svävar. Vi söker trygghet i själens lagun. Åsnor betraktar det glittrande stjärnfallet samtidigt som havsörnen sveper över vattenfall av hemlängtan. Där våra liv sammanflätas, som regnbågen som kysser solnedgången godnatt. Du skulpterar dina ord i nattens månsken. Jag ser på, medans din teatermask krackeleras och faller i bitar. I drömmarnas värld, där verkligheten gråter vi älska på äng av lupiner av champagne.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-02 19:49



Bookmark and Share


  danne //
Fullträff och vackert beskrivet,
det behöver inte gälla just mig utan många andra har på denna karga plats.
Det känns mer förvirrat än hopplöst
det gör ont men känns fortfarande precis likadant ( en varm och öppen kärlek)
Förvirringen känns mer som lek där något slags test ska göras (varför)
är tanken! Nu har jag skrivit mer än vad som behövs .
Det är vacker å grym natur bild .
Som finns där i din berättelse Svarta korp likt verkligheten där bytesdjuren drivs bort från sin trygghet...
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP