Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville inte sova…

Du vandrade den ensamma vägen
såg stjärnorna över din nattkudde
Ville inte sova när stjärnan föll
du ville se de gnistrande kometerna

Allt i en undanskymd del i världsalltet
dit solens ljus inte når själarna
Du ville inte sova när vintergatan
tändes i den iskalla natten

Du ville att dina händer skulle nå
de sträva planeternas kalla ytor
Du ville finna det oändliga svaret
på livets stora gåta

Du ville inte sova när gåtan
skulle finna sin lösning…

bo.rackson




Fri vers av bo.rackson
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-02 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson