Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst med önskan om god morgon

Din röst med önskan om god morgon
nådde svagt mina öron
Min hjärna letade i minnets gömmor
men fann intet och ingenting
Dock stod ångesten stark och rak
i mitt bröst denna usla morgon

Hos grannen ringde väckarklockan
en signal genomträngande alla väggar
Min hjärna sökte i glömskans vrår
Dock stred de starka viljorna
i min bröstkorg denna morgon

Utanför på gatan vaknade dagens trafik
dess ökande brus nådde svagt mitt inre
Min hjärna försökte febrilt tyda gatans larm
Dock väcktes endast ångestens gnista
i mitt bröst denna vanliga morgon

Din blick förvandlade din röst denna morgon
intogs av mina sinnen
Min hjärna sökte febrilt efter din mening
Dock segrade otillräckligheten
i min själ denna morgon…




Fri vers av bo.rackson
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson