Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimfrostens ö

Där drömmen om lodjuret och kejsarpingvin med kungakrona av ametist. Vi segla i rimfrostens ö. Hyacinter i lejonets man. Älskling oskuldsfullt vit som snöflingan dala ner från våra vingar av ädelsten. Vem är du bakom ditt stela leende? Vem är jag bakom mitt tillgjorda skratt? När nätter kyliga som din blick som isflak smälta. Försiktigt rådjuret sin nyfikenhet stillar när hon i sin gåtfulla aura söker efter sin tvillingsjäl. Bland ögonblick av rosenkvarts vi skapar nya minnen av kärlekens rosor. Kanske drottning av fantasins dynasti denna dag imorgon är gårdagens förväntansfulla vardag. Ett skimmer av längtan sköljer över mig, då jag känner din värme och humor glittra till. Du serverar mig frysta hallon. Jag serverar dig livet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-02 22:07



Bookmark and Share


  danne //
vacker beskrivning Svarta korp
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP