Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pia du kan verkligen få allt att vända sig ut som in. Ett inre jordbäverning ...i mig Ej dialog men monolog under dånet av en spelning i bakgrunden..


Där du stod ( så vacker)

Där du kom ej hand i hand.

fick dock världen under mina

(små fötter) att famla ramla

å jag som (ÄLSKAR) dig 

Första tanken falla på knä

( men hur ser sånt ut)

men våra blickar mötes

(Effekt- men i loppet)

som kulan far igenom

Här ligger jag nu 

in lurad är jag lurad

allt r inte som det ser ut

(att) vara ...

fick en halv öl av min bror

å en klapp på axeln

sånt är livet...

Anita Lindblom tja 

vad man rabblar i tankar

en full ful gubbe

blev jag ej ..

Du gav mig mer

än någon sin lust

att gripa efter dig

inte så farligt

som det låter

 

Känslan ja dessa jitterbugande

(KÄNSLOR)

Ut sidan är vacker men 

din insida är en spegelbild 

av mig (Varför)

Det var bra musik

idag hoppas du nöjt

lika fullt själv

den lindrade

nog mer än

vad man tror

som när du 

spelade på pianot

där på skolan

hur ska sådant

klassas som ytligt

JAG ÄLSKAR DIG

Pia Gr

Det är mer närvarande nu!

än tidigare... 

Ringa dig vill jag göra!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-03 01:17



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Starka känslor vibrerar.
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //