Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräddarsytt

I viken i vassen
Där sinnenas sal
Bespeglar Parnassen
Av eviga val

Dit skräddaren skrider
Till verket i dans
Med viljan bestrider
Att omöjligt fanns

Sen samlar från ytan
En andunges fjun
Blir bolster till vaggan
Av kaveldun

Och vänder med varpen
Min värld som barn
Den trollsländan väver
Av näckrosgarn




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-03 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP