Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungriga spöken


Det finns existenser
i obygderna
som engagerar producenter
från Stockholm
att producera hela fonogram
med sånger om självömkan

Trösten brinner ner
i deras översiggivna
övergivenhet,
som falnande oktobernedgånar
över Norrbotten
i en air av småaktighet
och en rejäl dos
storhetsvansinne

De är hungriga spöken

Må de alltid vandra allena




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2019-08-03 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP