Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. Brandljud. Hemlängtan.






Jag önskar så
att jag vore
en robot
eller ett stjärnfrö.




Fri vers (Modernistisk dikt) av J-M
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-03 12:42



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Kontrasten, så långt ifrån varandra men ändå så lika.
Fint beskrivet.
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M