Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


3 augusti

 

 

och även om

allt vore

 

en dröm

 

är jag naken i dig

i fri flykt

som

du

 

 

i mig

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-03 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP