Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brainiac! Alla en Valnöts existenser.

Brainiac kallar jag dig.
Detta barn, kan väl inte heta på det viset, nä kanske inte.

Brainiac kallar jag dig, för i ärlighetens namn är du en valnöt.
Och en valnöt leder mina tankar till, att det såg ut som en hjärna med dess hjärnhalvor, innan jag stoppade dig i munnen.

Är det ens tillåtet att personifiera en valnöt?
Jag gör det i allafall, samtidigt som jag tänker på det barn jag bär i min mage...
Vid förra ultraljudet, syntes dina hjärnhalvor väldigt väl.
Kanske att du är en liten Valnöt i allafall?

Och jag tänker även på mig själv, i Valnötssammanhang...
Jag stoppade valnöten i munnen, en gång för nu längesedan, i texten, innan jag såg kopplingen mellan ett osters hjärna och en valnöt.
Jag tänker, och ser hur min mun speglas i skärmen på datorn, när jag väl stoppat in Valnöten, att...
Vilka Sexiga, eventuellt kråmande rörelser en mun innehållande en Valnöt, kan vidmakthålla, i Jakten, I smaken på kärnan, den yttersta, den Förträffliga Smaken av en Valnöt!




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger
Publicerad 2019-08-03 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim