Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På dagen ingen inspiration.

På dagen.
Ingen inspiration.
Vädret hägrar i faggorna.
Och en dag dock...

Hade jag drömt något på natten.
Och visst är det otroligt, att jag fortfarande minns (drömmen).
Jag kan ju faktiskt måla detta, denna dröm...
Nu under dagtid,
Oavsett,
om drömmen var bra eller dålig.

Jag minns , Jag minns.
Det är som om mitt klarvakna vill,
Springa naken och bara skrika; Eureka Eureka!




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2019-08-03 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim