Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordsligt, Världsligt, Själsligt.

Jag gör KLOKT.
Att vara klok, eller icke-klok.
Eller balansera dessa två motsatser?
Eller balansera på vår jord?
Om nu allt handlar om balans?
Gör det det?
Eller är det en myt?
Vem balanserar på vår jord?
För att inte falla Ättestupa?
Jorden är inte platt, det vet alla,
Som velat inse DET.
Men ändå balanserar vi.
På det som vi vill kalla vår jord.
Består balansen i våra huvuden, i huvud och kropp?
Eller tänker vi främst på tyngdlagen, som drar ner oss, mot jordens mitt...
Även om vi aldrig kommer att nå dit!




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-08-03 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim