Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa på ett personligt plan.

Ordet människa är gemensamt för hela vår art.
Samtidigt,
Som...
Det samtidigt, i allra högsta grad, personifierar personen, i den grad, som människan vill skylta med, gömma, eller döma!




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-08-03 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim