Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittror och vättar

Min barndoms skog fylldes
av mystiska naturväsen
Småtroll, vittror och vättar
Huldror och älvor
Småfolkets bostad
var en stubbe i skogsbacken
Genom fönstren och
en öppen dörr såg jag dem
när jag gick förbi
i min barndoms skog




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-03 16:37



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
När jag läst dina välformulerade rader
förpassas jag till min egen barndom, där jag åter träffar på mina väsen.
De flesta av mina bodde som dina i en stubbe. En fin text!
2019-08-08

  Elwania
Åh dom finns i min skog ännu
2019-08-04

  BenGust VIP
Vättar lär finnas.
Bekant som sett någon/något
näst intill. Jo, det är faktum sant.

Och vad vore livet utan dessa
beryktade fenomen.
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP