Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tror att allt känns bra? medans musiken spelar på , ser dig längre bort i prickkjol !


Hitta mig nu

Hitta mig nu
för jag är vilsen
allt som bjuds på
förstår jag ej
förvirrad nej men
kanske lös släppt
regnet slår mot
min kind som
att den vill
straffa mig
hitta mig nu
du har ju ändå

sett mig 

vad som reser
omkring där inne
är bäst lämnat
åt ödet.
Din blick söker
åt mitt håll
som en blandning
av sött å salt
är det söta rädslan
vad blir då sältan
längtan att jag ska
gå fram och
ta för mig...
Fan vad svårt det är
jag saknar färdigheter
ändå vill jag till dig
hur ska jag göra
hitta mig nu
och hjälp mig
Pia
jag är ovan
oerfaren ...
men det eviga
inom mig är
tvär säker
vad jag vill
varför fryser jag
till när du
finns där
och här
just nu

Fan vad kär jag är
i dig....Pia Gr
å det är något fint!
i sig!
Daniel

 




Övriga genrer av danne //
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-03 21:47



Bookmark and Share


    All my ghosts
Ärlig, genuin röst/dikt.
2019-08-27

    ej medlem längre
"men det eviga
inom mig är
tvär säker
vad jag vill"

plejja omkring?
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //