Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ KOMMER DET BLI

Efter en lång dag av påtryckningar som hon trodde att hon blev av med genom åren

Efter alla dessa år känner hon sig påtryckt av honom

Och nu står hon där och ilskan bara äger rum

Hon stirrar rakt på honom och säger : Så länge du snurrar trycklinan runt halsen,  och så länge du vill bara pressa mitt huvudet med dina hånfulla ord så kommer jag vara den godaste frukten som är värd att hängas på godaste träden på jorden..

En gång till säger jag det

För alltid kommer jag säga det

Livets vågor tar oss till vårt öde

Men vårt öde kan vi ändra ibland

När det inte passar med vårt slut

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2019-08-07 20:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att bryta en relation som inte är som den borde vara.
2019-08-09

  Öknens Ros VIP
ödet är inte förutbestämt, så länge människan har sin vilja kvar.
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP