Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nåd



just den här morgonen
möter du min nedslagna blick vid fjällsjöbrynet,
tar den i händerna och säger
att vi ska glömma, glömma det där nu
att en ny dag är nya tag
och ingenting bär jag på ensam

just den här morgonen
knyter du ett snöre kring tillit, mod i mitt bröst
och hänger till vimplar på din himmel

som om oron inte fanns








Fri vers (Fri form) av xilenie
Läst 324 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-04 09:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text symboliserar styrka.
2019-08-04

  Roger VIP
Så elegant och ömsint.. och som bilden - stillsamt vacker
2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

xilenie